Personligt

 
 
 
Som mitt fönster till denna fina värld har jag er kära bloggpolare!
 
Det är rätt skönt att bara sitta och skriva av sig lite då o då och bara veta att det är ingen som avbryter mig mitt i en mening, eller som inte håller med utan ska säga sitt.
 
Det jag beskriver är ju en naturlig del av vardagen men som är rätt skön att slippa ibland och bara vara ego sig själv en stund. Jag finns för alla runt mig så mycket att jag "unnar mig detta" som man så fint kan uttrycka det.
En mening som jag verkligen hatar för att känslan bakom orden har försvunnit efter många år av att ha lyssnat på folk som i tid och otid "unnat" sig själv saker på fel premisser.
 
Nog om det. Med risk att låta bitter skriver jag detta inlägg men det är för att skaka av mig dagens skit från axlarna för att kunna knata vidare och vara glad imorgon utan några som helst neggo tankar.
 
Jag har det bra, jag är i en god zon i livet men jag fick bara besök av den regelbundna kärringen från helvetet som alltid dyker upp varenda jävla månad.... Fru. Period.
Plitorna är ett faktum, den uppblåsta magen och det PISSIGA humöret..... allt infinner sig lagomt till mina fyra nätter i rad på arbetet!
 
Gissa vem som kommer att ha det jobbigt?!!
 
...well moi!!
 
Har en patient i natt som får nitroglycerin pga sitt tillstånd, och det får mig att osökt tänka på
Povel Ramels sång..... Far jag kan inte få upp min kokonöt. Inte ens med nitroglycerin!!! Hahahahaa
 
Natt humor ;)
 
                               
 
Kram kram